Vieläkö yksi?

17.17 0 Comments A+ a-

Ajattelin kirjoittaa siis vielä toisen postauksen tänään. Tämän postauksen aihe on Yves Rocher, lueskelin nimittäin IMAGE black and white-blogia ja törmäsin siellä erittäin hyvään Yves Rocherin tarjoukseen. Tarjous oli siis 10% alennus ja ilmainen toimitus alennuskoodilla NOV10YRT ja se oli voimassa 4.11.-21.1.2013 välisenä aikana. Minulla on jostain syystä kokoajan ollut sellainen mielikuva Yves
Rocherin tuotteista, että ne olisivat hirveän kalliita, mutta havahduin todellisuuteen kun selailin hedän nettisivujaan.
Aikani niitä selailtuani päätin tilata muutaman tuotteen. Lopulliseksi tilauksen hinnaksi tulikin sitten 21,33€, tästä on tietenkin poistettu tuo 10% alennus ja, koska tilauksen hinta ylitti 17€ niin ei tarvitse maksaa postikulujakaan. Tilaukseni sisälsi kaiken kaikkiaan kuusi tuotetta, jotka olivat karkeasti jaoteltuina 2 huulirasvaa, 2 kasvojen hoitotuotetta, käsirasva ja suihkugeeli. Lisäksi sain tilauslahjana valita muutamasta vaihtoehdosta mieleiseni tilauslahjan, joten valitsin "3 kiinnostavaa minituotetta". Kirjoittelen paremmin näistä tuotteista sitten kun pakettini saapuu perille.
Suosittelen lämpimästi käydä edes vilkaisemassa Yves Rocherin sivuilla.
-CherryX-