Taistelu unelmasta täydellisestä ihosta.

22.02 0 Comments A+ a-

Tänään vihdoin tuli odotettu Yves Rocherin-paketti.
Yves Rocher-tilaus ja uudet minipillerit
Suolasaippua ei sitten ole Yves Rocherilta vaan Ekolosta,
sattuu olevan samassa kuvassa.
Elikkä tilasin siis muutamia tuotteita reilu viikko sitten ja nyt ne tulivat. Tilasin kahta erilaista sarjaa ja sitten muutamia satunnaisia tuotteita.
Aloitan nyt ensin näistä satunnaisista tuotteista. Ostin siis tuon Repair-huulirasvan minkä tuoksu on erittäin mieto ja miellyttävä. Vanilla vartaloemulsio taas oli yksi tilaajalahja, tuoksu on herkullinen ja Yves Rocherille tyypillinen vanilja. Tuote on erittäin miellyttävä käyttää ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Yksi miinus tuotteessa on pakkaus, koska emulsio ei ole niin juoksevaa, että se olisi helpo saada ulos jämäkästä pullosta.
Seuraavat tilaajalahja oli pieni pakkaus Anti-age - kasvovoidetta, tuote on erittäin helposti levitettävää ja tuoksukin on neutraali. Viimeinen tilauslahja testeri on Pure Light valoa taittava meikkivoide, itseäni tuotteen tuoksu ei jostain syystä miellytä. Muuten tuote vaikuttaa kätevältä, mutta hieman liian tumma väri ihonsävylleni.
Seuraavaksi katsahdetaan Collection Cacao-sarjaan, josta valitsin vadelma-kaakao tuotteet. Minulla oli jo ennestään kimalteleva suihkugeeli samasta sarjasta. Sekä suihkugeelien, että käsirasvan tuoksusta tulee mieleen Julia-karkit eli täyteläinen tumma suklaa ja vadelmamarmeladi. Huulirasva eroittui sarjasta enemmän vadelma-mehujäätä muistuttavalla tuoksulla, tykkäsin myös hirveästi siitä, kun huulirasva antoi hieman pinkihtävää sävyään myös huuliin. Itse pidän erityisesti sarjasta ja menen vielä hamstraamaan lisää ennen kuin limited edition tuotteet loppuvat. Ainankin tuota huulirasvaa on pakko saada sen verran, että sitä löytyy vielä kesällä.
Sitten viimeisenä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä Sebo Specific-tuotesarja, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. 2 in 1 puhdistusaine + kasvovesi ja Tehovoide ovat suolasaippuan ohella tuotteita joilla yritän tavotella täydellistä ihoa. Sebo Specific-tuotteissa on raikas limeä muistuttava tuoksu. Aion siis seuraavat 2 viikkoa putkeen käyttää suolasaippuaa ja Sebo Specific-tuotteita ja verrata tuloksi tavalliseen ihonhoitooni verrattuna. Helpottaakseni vertailua otan tänään vielä ennen käytön aloittamista kuvan kasvojeni ihon tilanteesta ja toisen 2 viikonpäästä käytöstä, sitten pääsemme yhdessä vertailemaan ja miettimään oliko kyseisistä tuotteista mitään apua iho-ongelmiini.
Sitten minulla olisi vielä muuta kuva viikonlopulta, tähän loppukevennykseksi.
Valkoviiniä, koska ei yksi tai kaksi
lasillista päivässä ketään tapa.
Julmust, en osaa saada sanoiksi
sen makua.
Lihapiirakkaa ruuaksi, kun ei vaan ole rahaa käydä kaupassa
hakemassa yhtään mitään muuta.


Rach is back! Pitihän sitä lauantaina hieman
herkutella leffaa katsoessa.
Takan ääressä on hyvä lämmitellä näin
kylmenevinä iltoina.

Syoss-värit rajouksessa 3kpl 10€, joten päätin ostaa.
Ensi kerralla kun tarvitsee värjätä sekoitan näistä sopivan sävyn.
Joten jotain persoonallista on ootettavissa.