Kesää kohti (huom: erittäin pitkä postaus!)

22.49 0 Comments A+ a-

Jos nyt vihdoinkin voisi aloittaa kesäloman kunnolla. Olen siis viime kirjoittamisen jälkeen viettänyt Vappua, suorittanut työssäoppimiseni loppuun kiitettävästi ja kuten nopeimmat ovat huomanneet olen myös ehtinyt päivittää blogini ulkoasua. Kauheasti aikaa blogilleni ei kumminkaan ole ollut, mutta nyt toivon asian muuttuvan.
Voisin kumminkin nyt ensi alkuun tässä postauksessani kertoa millaisisssa tunnelmissa Vappu meni ja muutenkin mitä olen tehnyt viimeisen kuukauden aikana kun en ole ehtinyt blogailla teille kuulumisiani aiemmin. Lisäksi minulla on vielä muutamia kuvia ihanista työpäivä annoksistani.
Elikkä Vappu meni kavereiden ja oman kullan seurassa. Kävimme seuraamassa amerikkalaisten autojen kevät ajojen lähtöä ja menimme Shakerin auettua avamaan terassikauden, ystäväni ja rakkaani kummatkin tilasivat juoman esittämällä muutaman toiveen baarimikolle kun taas itse otin G-spot nimisen drinkin.
G-spot drinkki on tuo mojitoa muistuttava.
Siitä tulimme takaisin rakkaani kotiin , josta hieman ennen puoltayötä päätimme lähteä rannalle. Keli oli plus kahdessa asteessa ja vesi oli tosi kylmää, mutta olin päättänyt heittää talviturkin Vappuna joten tein niin.
Seuraavat viikot siitä menivätkin sitten työssäoppimassa, joka meni hyvin jos ei oteta huomioon kolmanneksi viimeisen päivän migreeni kohtausta jonka takia jouduin tiputukseen keskussairaalaan.

Värjäilin viime kuun aikana hiuksianikin, vaalensin tumman liilasta vaaleaksi. Mutta kuinkas kävikään, ensimmäisen vaalennuksen jälkeen hiukseni näyttivät tältä:
 Kukaan ei osannut sanoa syytä siihen miksi hiukseni väri oli yhtäkkiä muuttunut tumman liilasta vihertäväksi. Toisen vaalennukksen jälkeen hiukset näyttivät kyllä vaaleammilta, mutta latvat olivat yhä vihertävät.
Tämän vaiheen jälkeen hakeuduin opiskelijakampaajalle, jossa vihreä sävy saatiin vihdoinkin pois ja sen alta paljastui hieman punertava blondi. Noh, minut tuntevat tietävät etten viihdy kauaa blondina joten tämän hetkinen hiusväri on vaalean violetti.

















Lisäksi minulta löytyy vielä muutama nätti, kesäinen kuva teille keventämään tätä hieman pilvistä kesäiltaa. Näihin tunnelmiin ja ensi kertaa odotellessa. Ciao!

 -CherryX-