Ladies Night

14.19 0 Comments A+ a-

Kävin eilen katsastamassa Playersin Ladies Night-tapahtuman ystäväni Auran kanssa ja esittelin hänelle myös tapahtuman alkamista odotellessa muutaman aivan ihan kaupan/ruokapaikan. Kävin siis näyttämässä Sakurakawan, sitten kierreltiin Torikeskuksen alakerrassa missä on paljon ihania pikkukauppoja. Tietenkin käväistiin Punnitse ja säästä-myymälässä ja samalla vinkkasin myös Ekolosta, mutta valitettavasti ei ollut aikaa näyttää missä se sijaitsee.
Naisten ilta tosiaan alkoi 19.00 ja päättyi siinä 22.00. Ilta alkoi lasillisella kuohuviiniä ja jatkui erillaisten meikkivinkkien ja pelivinkkien merkeissä. Suuntasimmekin ensimmäiseksin kokeilemaan biljardia ammattilaisen opastuksella. Saimme hyviä vinkkejä lyömiseen, mutta lopulta kumminkin oma jo aiemmin iskostunut tyyli jätti opetukset alleen. Kolmen erittäin tasaväkisen pelin jälkeen Aura kruunattiin voittajaksi. Sitten kävin jututtamassa hieman Kuntomaailman henkilökuntaa ja sain vinkin käydä pyytämässä myös henkilökohtaista opastusta ruokavaliooni. Siitä pyörähdimme huulimeikkien tekopisteelle.
Aura pääsi meikattavaksi sillä välin kun itse hieman haastattelin L-salongin pisteen esittelijää joka osasi vastata kiperiinkin kysymyksiin taitavasti. Uskoisin siis, että jos haluan jossain välissä Jyväskylässä ollessani ammattitaitoista salonkipalvelua hakeutuisin mieluusti L-salonkiin. Viimein tuli minun vuoroni päästä huulimeikkiin. Meikkaaja vaikutti erittäin mukavalta ja nauttivan työstään. Hänen mielestään alkuillasta minulla ollut kirkkaanpunainen huulipuna sopi tyyliini erittäin hyvin ja hän siksi oikeastaan muutti sen vaan glitterimmäksi ja hieman tummemmaksi. Sain myös aivan mahtavan neuvon. Kaikkihan tietävät, että jos silmät ovat tummat ja näyttävästi meikatut ei huulia pitäisi korostaa vaan jättää ne kevyemmiksi. Tämä oletus on kumminkin väärä, nimittäin voit yhdistää myös tumman silmämeikin ja tummat huulet, jos se sopii sinun persoonallisuuteesi.
Huulten laiton jälkeen Aura mainitsikin, että tämä oli hänen ensimmäinen kerta tällä tavalla hemmoteltavana. Kerroin hänelle kuinka paljon tämän tyylisiä hemmottelu pisteitä on Helsingissä järjestettävissä I love me-messuilla, joten päätimme että ensi syksynä suuntaamme yhdessä Helsinkiin kyseisille messuille.
Kävimme vielä ihoanalyysissä, mikä oli myös L-salongin piste, ja minä kävin myös laitattamassa hiukseni Sariko-kampaamon pisteellä.
Ilta alkoi olla päätöksessä ja kummatkin olivat tyytyväisiä, että olivat raaskineet lähteä katsomaan millainen tapahtuma tämä Ladies Night oli.
Aura ja Minä illan päätteeksi.
Playersistä lähtiessä tuli vettä ja päätimme lähteä kotiin. Kummatkin taisivat olla kohtalaisen väsyneitä ja siinä kun pääsin märkänä ja väsyneenä kotiin, muistin ottaa vielä yhden kuvan teitä lukijoita varten.
Ihana hiustyylini siis sateen tuhoamana,
olisi sittenkin pitänyt ottaa kunnon kuva siitä paikan päällä.
Sellaista hauskaa oli siis eilen ja toivon, että vastaavia hauskan pitoja tulee vielä toistekkin. Viimeistään sitten I love me-messuista. Nyt lähden kumminkin kuskiksi, joten ciao!
-CherryX-