"Mikkoalataloja, mikkoalataloja kaikkialla."

20.50 0 Comments A+ a-

Olin siis eilen työvuorossa 18-24 Coffee Housessa Jyväshovissa ja illan esiintyjänä toimi Mikko Alatalo. Ehkä ensimmäinen tapaamani julkisuudenhenkilö jolla kuuluisuus ei ole noussut päähän. Tai siis tarkoitan sitä, että kaikki livenä tapaamani julkisuudenhenkilöt ovat jollain tavalla olleet itsekeskeisiä, tai ottavat positiivisen palautteen niinkuin se olisi normaali asia. Mitähän tapahtuisi jos joku fani antaisisikin rakentavaa- tai negatiivistakritiikkiä?

Erittäin huono kuvanlaatu.
Jätetään nyt kumminkin tuo julkisuus ja puhutaan hieman siitä rasvanpoltto aineesta mistä jo kerroinkin teille viimeksi. Otin siis eilen aamulla sen 2 kapselia ja muutama tunti niiden ottamisesta sain hirveän migreenikohtauksen. Lopputulos oli siis se etten uskaltanut syödä päivän 2 muuta annosta ollenkaan. Töihin päästyä sainkin kuulla, että kyseiset kapselit ovat niin vahvoja, että on aivan normaalia aluksi jos ne aiheuttavat pahoinvointia ja muuta vastaavaa. Koska kuntoni on muutenkin mikä on, toisin sanoen olen voinut joka ruokailun jälkeen pahoin ja tätä on jatkunut jo kohtalaisen kauan. Päätin, että maanantaina töiden jälkeen ennen salille menoa käyn varaamassa mehiläisestä itselleni ajan. Kysyn samalla myös lääkärin mielipidettä rasvanpoltto-kapseleihini.
Löysin tänään myös todella vanhan kuvan minusta, kuva oli vanhassa opiskelijakortissani.
Kavereiden kanssa tuli myös juttua Tiger Storesta ja sen innoittamana kirjoitinkin Tigerin sivustolle palautelaatikkoon pyynnön, että kyseisen firman myymälä tulisi myös Jyväskylään. Palautteen jättämisen jälkeen selailin blogeja ja päädyin siihen tulokseen, että haluan ostaa peruukin. Selailin peruukkeja ensin ulkomaalaisilta sivuilta, kunnes päädyin siihen tulokseen, että tilaan peruukin Aprilli-kaupasta. Sitä selaillessani tulin siihen tulokseen, että tilaan yhden peruukin sijasta kaksi.

Toivottavasti tein hyvät valinnat, koska eivät nämä internetissä olevat kuvat aina vastaa todellisuutta. Teen postauksen näistä peruukeista, sitten kun saan ne käsiini. Ehkä yritän näillä peruukeilla paikata elämäni pahinta virhettä, yritän nimittäin parhaillaan kasvattaa itselleni pitkiä hiuksia takaisin. Leikkautin ensimmäisen kerran hiukset lyhyeksi 2007 syksyllä. Sitä ennen minulla oli vaaleat puoleen selkään pitkät hiukset. Viimeiset 4 vuotta olen yrittänyt kasvatella niitä pikku hiljaa takaisin. Kumminki aina kun olen saanut kasvatettua ne olkapäille asti olen kyllästynyt kasvattamiseen ja lyhentänyt ne taas. Tällä hetkellä ne ovat hieman yli olkapäiden, mutta erittäin huonossa kunnossa. Näyttää siltä, että joudun ehkä lyhentämään ne vain jotta saisin terveen näköiset hiukset. Ei ole nimittäin kovin nätin näköistä kun pitkien hiusten seassa on tupsu joka on ehkä jotain 10cm. Hiukseni ovat katkeilleet vaalennuskäsittelyitteni takia.
Millaisesta hiustyylistä sinä unelmoit? Olisiko sinulla pokkaa toteuttaa villeimmätkin hiustyylit?
-CherryX-