Kihloja, kihloja ja vielä kerran kihloja.

19.22 0 Comments A+ a-

Tosiaan kuten jo ehkä postauksen nimikin jo paljastaa tulen puhumaan tänään kihloista. Aihealue johtuu siitä, että minua alkaa hieman jo ärsyttää kun luen Facebookista kun kavereita menee kokoajan kihloihin. Ihmiset eivät ole edes olleet vuotta yhdessä, parhaimmat edes kuukautta ja heti ilmoitetaan kihlauksesta. Itse olen sentään ollut jo kohta 3 vuotta suhteessa saman miehen kanssa, eikä kyseistä sormusta ole kuulunut, eikä siitä ole puhuttu ainankaa miehen aloitteella. Eilen kyllä tuli puhe avioliitosta, kun satuin tiuskaisemaan ruuanlaitto pyyntöön etten ole hänen vaimonsa, jolla on velvollisuus laittaa ruokaa miehelleen. Mutta miten on mennäänkö nykään liian helposti ja nopeasti kihloihin, tarkoittaako se samaan kun olla yhdessä? Mikä kihloihin menon tarkoitus on? Lähentää suhdetta vai vakuuttaa naiselle ettei mies petä häntä. Itse olen edelleen sitä mieltä, että jos mennään kihloihin se on lupaus tulevasta avioliitosta. Eikä mielestäni sellaista sopimusta pidä ottaa kevyesti.
Tänään tuli tilaamani Stacker 2 Black Burn-rasvanpoltto kapseli purnukka. Annotus on kohtalaisen hirveän kuuloinen. 2 kapselia 3 kertaa päivässä kuulosta kauhean suurelta annostukselta. Aloitan kuurin huomenna ja kirjoittelen sitten myöhemmin oliko tästä "markkinoiden tehokkaimmasta" rasvanpolttajasta mitään hyötyä.
Aloittelin tänään myös työssäoppimis-jaksoani Coffee House Jyväshovissa ja kiiruhdin 6 tunnin työvuoron jälkeen kuntosalille. Tunnin kuntosalin jälkeen jalat olivat erittäin väsyneet. Saattaa tosin olla, että isoin syy jalkojen väsymiselle olivat minun todella huonot työkengät. En ymmärrä miksi jalkani hylkivät uusia työkenkiäni. Luokanvalvojan mukaan, jos aikoo tarjoilijaksi pitää olla kunnon salikengät, ostin samanlaiset mitä hän esitteli kyseisellä tunnilla kun käytiin työkengistä. Kyseisillä korkokengiltä näyttäviltä työkengillä ei kumminkaan voi seistä paikoillaan hetkeäkään ilman kipua ja päivän mittaan kipu tuntuu myös liikkeellä ollessa. Olen jonkin aikaa sitten hommannut kenkiin jopa kantapääpehmusteet ja holvikaarituet, mutta ei ole ollut mitään apua. Joten jouduin kesken päivän tänään käydä vaihtamassa kengät tavallisiin keittiöpuolen turvakenkiin, jotka ovat tietenkin liian raskaat salityöskentelyyn.
Mikä neuvoksi?
-CherryX-