Helsinki-Shangri la

14.38 2 Comments A+ a-

Värjäsin taas ja nyt vihdoinkin siihen lopulliseen ruskeaan värii. Värin nimi oli Shangri la, Lorealilta. Kyseinen sävy oli erittäin vaalean ruskea oranssilla korostuksella.

Lähtötilanne
Lopputulos
Jälkimmäisessä kuvassa kokeilen sellaista app-sovellusta kuin Perfect365. Laiskuuttani en nimittäin jaksanut meikata ja en viitsinyt laittaa meikkaamatonta kuvaa naamastani tänne. Ihoni on nimittäin erittäin huonossa kunnossa. Olisiko jollain jotain ohjeita erittäin näppyisen naaman hoitoon?
Tilasin maanantai yönä myös rasvanpolttotabletteja. Kuulemma markkinoiden parhaita, joten päätin kokeilla. Ne tulevat varmaan viimeistään perjantaina ja kirjoittelen sitten tarkemmin kyseisestä tuotteesta lisää.
Löysin hienon idean rannekorulle ja korviksille Pinterestä. Fimomassasta oli tehty kudotun näköinen tekstuuri joka oli erittäin söpön näköinen. Sitä löytyi sydämen mallisena ja ajattelin että ehkä osaisin tehdä jonkun mielenkiintoisen mallisen. Voisin ehkä tehdä myös kaulakorun.
Tein muuten viime viikolla konvehteja ja ainankin kavereiden mielestä ne olivat todella hyviä.
Mikä olisi sinun unelmakonvehti ja mitä siihen tulisi, jos vain taivas olisi rajana?

-CherryX-

2 kommenttia

Write kommenttia
Marjaana
AUTHOR
8. marraskuuta 2013 klo 10.40 delete

Kiva leikkaus sun hiuksissa! Ja kiva löytää uusia blogeja luettavaksi. Aloin seuraa sua, liityhän säkin mun lukijaks jos haluat :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
8. marraskuuta 2013 klo 17.48 delete

Kiitos, lupaan käydä lukemassa ainakin. Minustakin on mukava löytää uusia blogeja.

Reply
avatar