Colour Me!-look tai ei ihan.

16.09 0 Comments A+ a-

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
Tänään kävin siis hakemassa peruukit joista kerroin viime postauksessani ja otin teille muutaman kuvan. Kumpi siis on mielestänne parempi?

Itse pidän hieman enemmän pitkästä ja suorasta peruukista. Olisi ihanaa omistaa noin pitkät hiukset oikeasti, miten saisin hiukseni kasvamaan nopeammin. Leikin myös hieman Picasa 3:lla ja sain kiharapilvi kuvasta aikaan jotain mikä hieman muistuttaa Colour Me!-blogin pitäjän Juulian tyyliä.
Nyt on sitten myöskin käyty kolmen päivän putkessa lääkärillä. Ensin sain ajan Mehiläisestä gastrokirurgiselle erikoislääkärille (tietää kaiken vatsan toiminnasta?), sieltä sitten pyydettiin käymään gynekologilla ja siitä tänään painelin kouluterveydenhoitajan kautta otattamaan kilpirauhasnäytteen. Jo kaksi ensimmäistä erikoislääkäriä tutkimuksineen puraisi tiliini yli 200€ aukon ja en tiedä paljon viimeisen näytteen otto tulee maksamaan. Joten rahat ovat menneet ja vastineeksi olen saanut toiset minipillerit ja soittoajan maanantaiksi kouluterkkarille. Jos kilpirauhasnäytteestä ei löydy mitään ja uudet minipillerit eivät auta asiaan ollaan takasin lähtöpisteessä. Kysyin myös niistä rasvanpoltto kapseleista lääkäriltä ja hänen mukaan kaikki luontaistuotteet eivät tuota varmasti tulosta. Siispä sain määräyksen lopettaa luontaistuote laihdutuslääkkeiden popsimisen, minulle kyllä ehdoitettiin reseptillisten laihdutusvalmisteiden harkitsemista. Sitä ennen kumminkin pitää saada selville mistä nämä ruuan jälkeiset huonot olot ja alle vuodessa n. 20kg ilman järkevää selitystä noussut paino johtuu. En nimitäin pidä sitten yhtään tulleesta ylimääräisestä painostani, mikä ei edes lähde pois vaikka mitä tekisi.
Kävin tänään keskustassa ollessa peruuttamassa tiistaina varaamani fustra näytetunnin täksi päiväksi, koska oli vain liian sairas olo ylipäätään salille menemiseen saati sitten jollekkin ohjatulle tunnille. En edes päässyt töihin vaan jouduin hakea sairastodistuksen, toivottavasti huomenna menee paremmin. Palataan nyt kumminkin Kuntomaailmalla käyntii ja siihen, että mukaani sieltä sattui ilmoitus huomenna Playerssissä järjestettävään Ladies Night-tapahtumaan. Saa nähdä, jos huomenna on sellainen olo, että uskallan mennä töihin niin saatan ehkä illalla lähteä kavereiden kanssa katsastamaan millainen meno Players-herrainklubilla on.
-CherryX-